Română ro   English uk

SARBATORI PASCALE LA HOTEL MAGURA VERDE

Inspirati de frumusetea primaverii si a naturii ce ne inconjoara, Echipa hotelului Magura Verde s-a gandit la toate detaliile pentru a va oferi cele mai frumoase Sarbatori Pascale.
Va asteptam sa petreceti zile minunate alaturi de familie si prieteni intr-un cadru relaxant,rasfatati de gustarile traditionale gandite special pentru voi.
Copiii se vor bucura de un frumos loc de joaca www.locdejoacabacau.ro, tinerii isi pot pune adrenalina la incercare in parcul de aventura www.parcaventurabacau.ro…iar adultii se vor relaxa fiind inconjurati de culorile si linistea primaverii.

Toate acestea numai pentru voi!🐰 🐣

Rezervari si detalii: 0723.262.995

e-mail: maguraverde@yahoo.ro

Oferta sarbatori pascale 2017 Magura Verde Bacau

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, pe un platou înconjurat de păduri întinse atât pe văi cât şi pe dealuri, hotelul Măgura Verde este gazdă ospitalieră în orice anotimp.

La 10 Km de municipiul Bacău, pe serpentinele drumului naţional european E574 Bacău-Braşov (DN 11), hotelul a fost construit pentru a oferi căldura, liniştea, confortul şi intimitatea dorite de cei aflaţi în vizită prin Bacău sau în călătorii de afaceri.

Hotelul Măgura Verde este alegerea perfectă dacă doriţi cele mai bune servicii într-un loc unde aveţi bucuria de a vă simţi ca acasă. Mereu cu un zâmbet pe buze, personalul nostru va avea grijă să nu vă lipsească nimic.